Studiecoaching

Tijdens studiecoaching leren we je studievaardig te worden met méér begrip in mínder tijd. Dit doen we door jou met meer structuur en betekenis, overzichtelijker, efficiënter en daarmee effectiever te leren werken.

Allereerst maken we een analyse van jouw huidige manier van leren en aanpakken van je schoolwerk. Hiervan gaat een verslag mee naar huis.
Vanuit dit vertrekpunt gaan we aan de slag met die gebieden waar voor jou winst te behalen is. Dit kan om plannen en organiseren gaan, het indelen van een sessie, het leren stellen van haalbare en concrete doelen, didactische werkvormen, noem zo maar op. Alles gericht op wat jij nodig hebt en waar goede technieken voor bedacht zijn reiken we je aan.

Te allen tijde leggen we uit én laten we je zien wat leren nou eigenlijk precies is. De leerladder wordt nadrukkelijk gevolgd en door jou beklommen.
Met pakkende voorbeelden en metaforen gaan we samen aan de slag zodat jijzelf ervaart dat het werkt! En dat leren ook leuk kan zijn.


Een klokuur studiecoaching bedraagt €45. De analyse duurt 1,5 uur voor de prijs van een klokuur. In training-5 ontvang je het XLstudiecoaching Schoolwerkboek en werken we je gelijk in. Het Schoolwerkboek met agenda, toetsplanbladen, concentratietips, leer-tips, plan-tips,
reflectieformulieren, vele voorbeelden en meer.
Ook los verkrijgbaar